Våre Tjenester

Tjenester

Nybygg

VI BYGGER NYE ENEBOLIGER/TOMANNSBOLIGER FRA A-Å

Fjellhamar Bygg AS har faglig tyngde med mange års erfaring, dette skal bidra til at kundene våre vil føle seg trygge under hele byggeprosessen. Om det trengs hjelp til å tegne hus, kan vi bistå med å formidle kontaktinfo dyktige arkitekter. Kontakt oss for mer informasjon om ditt nye hus.

Tjenester

Tilbygg

MED TILBYGG OG PÅBYGG HAR DU HELT NYE MULIGHETER FOR Å ÅPNE FOR UTSIKT OG LYS I BOLIGEN DIN

Fjellhamar Bygg AS utfører alt innen tilbygg. Det kan være at dere ønsker ny garasje, nytt soverom eller til og med en ny etasje på eksisterende hus. Vi tar hånd om alle nødvendige søknadsprosesser og papirarbeid for ditt prosjekt.

Ta kontakt med oss for informasjon eller befaring av ditt nye prosjekt.

Tjenester

Påbygg

Påbygg er gjerne utvidelse av huset uten endring av grunnflate. F.eks et takoppløft med ny etasje. Vi har høy kompetanse og rikelig med erfaring med slike prosesser. Vi hjelper deg med hele prosessen, fra tegning og søknad, til ansvarsrett og gjennomføring.

Tjenester

Restaurering

Har du et eldre trehus eller en eldre bolig du ønsker å restaurere? Vi har høy kunnskap om byggtekniske endringer, bærende elementer, og eldre byggeskikker. Vi kan kvalitetssikre restaureringen slik at boligen får tilbake sitt opprinnelige uttrykk, på en trygg og byggteknisk riktig måte. Vi har lang erfaring og høy kompetanse og kommer gjerne på befaring for å diskutere ditt prosjekt.

Tjenester

Rehabilitering

Fjellhamar Bygg AS utfører alt av rehabilitering. Størrelsen på rehabiliteringen har ingen begrensning, vi tar hånd om prosessen fra A-Å. Vi utfører alt fra små rehabiliteringsjobber til totalt omgjøring av eksisterende boliger.

Ta kontakt med oss for informasjon eller bestilling av befaring.

Tjenester

Renovering

Oppussing av bolig er det vanligste oppdraget til Fjellhamar Bygg. Vi har lang erfaring og mange referanser, og kommer gjerne på befaring for å gi deg tilbud på ditt prosjekt. Med Fjellhamar Bygg er du sikker på at du får den hjelpen du trenger, at søknader og ansvarsrett er på plass, og ikke minst dokumentasjon på hva som er gjort. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Tjenester

Garasje

Om du er på jakt etter en frittstående garasje, eller en som er tilpasset din bolig, så har vi løsningen for deg. Vurder behovet ditt, skal du ha plass til en eller flere biler? Ønsker du bod og ekstra lagerplass? Kontakt oss, så finner vi en løsning.

Tjenester

Bærekraft og Klima

Har du en trekkfull bolig som er dyr å varme opp? Vil du bidra med klimatiltak i din egen bolig? Det er i dag mange tiltak som kan gjøres for å få boligen mer klimavennlig og bærekraftig. Det finnes også mange støtteordninger gjennom Enova for deg som gjør slike tiltak. Det kan være:

– Etterisolering
– Bytte av vinduer og dører
– Bergvarme
– Varmepumper
– Solcelleanlegg
– Vannbåren varme
– Utskiftning av ildsted til rentbrennende

Vi har god kompetanse og samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med både planlegging og gjennomføring av en oppgradering av din bolig med tanke på klima og bærekraft. Vi gir også råd om Enova-støtte.
Ta kontakt med oss for en befaring.

Tjenester

Bad

Fjellhamar Bygg er spesialister på bad! Sammen med erfarne rørleggere og elektrikere planlegger og gjennomfører vi utskiftning av ditt bad. Vi har egne tømrere og flisleggere, og tar oss av hele prosjektet slik at du får det badet du ønsker deg. Ta kontakt for en prat, så kommer vi på en uforpliktende befaring.

Tjenester

Kjøkken

Vi kan kjøkken! Sammen med våre samarbeidspartnere på rør, kjøkken og elektro kan vi skreddersy en løsning som passer for deg og din bolig. Vi har lang og bred erfaring med kjøkken, og kommer gjerne på en uforpliktende befaring. Ta kontakt om du ønsker en kjøkkenprat.

Tjenester

Piperehabilitering

Vi har en egen avdeling med murere og pipe/ildstedsmontører med dyktige og sertifiserte håndverkere. Når du vil skifte til et rentbrennende ildsted er det oftest nødvendig å rehabilitere skorsteinen dersom den er av eldre årgang. Fjellhamar Bygg har sentral godkjenning for murarbeid, og tar seg av hele prosessen med å søke og gjennomføre rehabilitering av skorstein. Vi kommer gjerne på befaring for å se hva som trengs i din bolig. Vi leverer og monterer også ovner og peiser tilpasset deres behov.

Tjenester

Mur og Flis

Fjellhamar Bygg har en egen murteknikk-avdeling med svært dyktige håndverkere. Vi innehar sentral godkjenning og våtroms-sertifikat. Vi utfører de fleste arbeider innen Mur og Flis, og kommer gjerne på en befaring for å se på dine behov.

Tjenester

Eindomsutvikling

Sitter du på en eiendom eller tomt med utviklingspotensial, så kan vi hjelpe deg med hele prosessen. Vi kan bistå med ideer, mulighetsstudier, budsjett, tegninger og søknader. Spesielt om du sitter med et eldre hus med stort behov for rehabilitering kan det være fornuftig å vurdere om tomten kan utnyttes til en ekstra bolig, for å finansiere oppgradering av eksisterende bolig.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale