Fjellhamar Bygg AS

Personvernpolicy for Fjellhamar Bygg AS

1. Innledning

Fjellhamar Bygg AS («Selskapet»), med hovedkontor i Norge, adresse: Industriveien 6, 1474, Lørenskog, er forpliktet til å beskytte personvernet til besøkende på vår nettside. Denne personvernpolitikken forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger.

2. Hvilke Personopplysninger Vi Samler Inn

Vi samler inn følgende personopplysninger gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden: navn, e-postadresse og meldingstekst.

3. Formålet med Datainnsamling

Disse dataene samles kun inn for å svare på henvendelser som sendes via kontaktskjemaet.

4. Lagring og Sikkerhet av Data

Meldinger sendt gjennom kontaktskjemaet sendes direkte til firmaets e-postadresse: post@fjellhamarbygg.no. Vi sikrer at passende sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte disse dataene mot uautorisert tilgang eller avsløring.

5. Brukerrettigheter

Brukere har rett til å få tilgang til sine personopplysninger, rette dem, samt å be om sletting. Alle forespørsler om personopplysninger kan rettes til firmaets e-postadresse.

6. Informasjonskapsler og Sporingsteknologi

Vår nettside bruker WordPress med Blocksy-tema og Spectra-plugin. Vi samler ikke inn noen personopplysninger utover det som blir gitt gjennom kontaktskjemaet.

7. Kontakt for Personvernspørsmål

Alle spørsmål eller bekymringer relatert til behandlingen av personopplysninger av vår bedrift kan rettes direkte til oss via e-post eller telefon.

Kontakt:
Fjellhamar Bygg AS
E-post: post@fjellhamarbygg.no
Telefon: 23 89 10 12